A vállalkozásomról...

Wellmed Beauty & Medical SPA

A II. kerület egyik frekventált helyén, a Marczibányi téren található a Wellmed Beauty & Medical SPA.

A több mint 10 éve működő Egészség és Szépségközpont számtalan esetben nyújtott és nyújt megoldást egészségügyi és kozmetikai problémák megfejtésében és kezelésében egy maximálisan vendégközpontú és egy teljességre törekvő gyógyítási szemléletet követve.

A központ alap filozófiája az orvostudomány, a wellness és a kozmetika háromszöge. Célunk a nyugati és a keleti gyógyászat integrálása, hiszen a szépség is az egészséges állapotból indul ki.

A Wellmed Beauty-ról: www.wellmedstudio.hu

A kozmetikai tünetek elárulják az egészségügyi állapotunkat

Sokunkban vetődött már fel a kérdés, hogy bizonyos külső tünet miért jelent meg a bőrünkön, miért ég a gyomrunk, mért hullik a hajunk, vagy éppen miért vagyunk a kelleténél idegesebbek, feszültek. A legtöbb esetben a kérdésünk megválaszolatlan marad, mert az orvosok szakosodása nem teszi lehetővé, hogy a szervezetet holisztikusan, egy egységes egészben nézze, hanem általában tüneti kezelést javasol. Például a bőrkiütéseket vagy a pattanásos bőrt gyógyszerekkel szünteti meg, a fájdalmakra fájdalomcsillapítót javasol, a lelki és pszichés terheket nem tartja kezelendő betegségnek. Pedig a legtöbb esetben a megoldás ott bújkál a szervezetünkben, energetikai rendszerünkben, és gondolatainkban és érzelmeinkben.

A Wellmed Beauty & Medical Spa alapgondolata az, hogy segítsük a szépséget, az egészséget és a vitalitást a mindennapi életben megteremteni. Lehetőség van a keleti orvostudomány alapjaira épülő orvosi diagnózis felállítását igénybe venni, ami alapján személyre szabottan el lehet dönteni, hogy milyen kezeléseket alkalmazzunk. Sok esetben már a meridián kezelések után, (bioenergetikai akupresszúrás masszázs) megoldódik a probléma.

Magyarország egyik legfelszereltebb ANTI AGING központja, orvosaink és szépészeti szakembereink biztosítják a legmagasabb minőségű szolgáltatást vendégeink és betegeink számára.

Szolgáltatásaink:
Bőrgyógyászat, kozmetológia, orvosi testsúlycsökkentés, esztétikai lézeres kezelések, natúrkozmetika, elektrokozmetika, masszázsok, medical wellness, spa kezelések, alakformálás, cellulitkezelés, kozmetikai tetoválás, sminktanácsadás

Piroche Cosmetiques – naturkozmetika és beauty shop

A kiváló minőségű, rendkívül tiszta alapanyagú aktív natúrtermékekkel egyedülálló minőségben vehetőek igénybe a kozmetika kezelések és az otthoni ápoláshoz szükséges termékek. Az arckezelésektől kezdve az egész testet kényeztető spa kezelésekig teljes palettában a biztosítja pihentető szépülést a vendégeknek.

A Piroche Cosmetiques-ről: www.piroche.hu

Számunkra fontos hogy a kezelések minden esetben személyre szabottan haladjanak és elkerülve a futószalagmunkát a minőségre és a vendégeink igényeire figyelünk.

 

Cikkek, megjelenések a Wellmed Beauty-ról

Egészségtudatos szépségápolás

Szépségtudomány és gyógyítás találkozása

Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben

Wellmed Beauty & Spa - A szépvilág cikke

Köszönöm a látogatásodat! Sok szeretettel várlak máskor is!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram