TV2 MOKKA  – 2022. június 01.

Narancsbőr azaz a cellulit kialakulásának okai

Típus: | Szerző: Moncz Henriette | Címkék: | | |
Mi az a cellulit, és mitől alakul ki?
A cellulit a bőr alsó rétegében, a bőraljában felszaporodó zsírszövet hatására jön létre.
A cellulit kialakulása több okra vezethető vissza. Elsőként a helytelen táplálkozás említhető meg. A szervezetünk számára haszontalan anyagokat, amik történetesen az élelmiszerekből feleslegesen bejutó adalékok, a szöveteink közt landolnak, amik lerakódásokat képeznek. Ez nagymértékben lelassítja a nyirokfolyamatokat.
A cellulit nincs kizárólagos összefüggése a túlsúllyal, a megfelelő súlyú, sőt a vékony egyéneknél is megjelenhet a cellulit!
A mozgás, és helyes táplálkozás mellett, a kialakult narancsbőrt különféle célzott kezelésekkel lehet mérsékelni. Itt az olyan kezelések a legjobbak amik egyszerre hatással vannak a zsírszövetre és a keringést is fokozzák.
Ilyen kezelésünk a POWERSHAPE2 , ami a vákuum, rádiofrekvencia és lipolézer együttes hatásának köszönhetően nemcsak a narancsbőrt csökkenti, hanem feszesíti, tömöríti a kötőszövetet, és körtérfogat csökkentő hatással is rendelkezik.

 

Köszönöm a látogatásodat! Sok szeretettel várlak máskor is!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram