Beauty Fórum Szépségipari Szaklaputy Fórum Szépségipari Szaklap  – 2014. március 12.

A problémás bőr

Típus: | Szerző: Moncz Henriette | Címkék: , , ,

Problémás bőr kozmetikai kezelése

- sebek és kivörösödés nélkül

A kozmetikai kezelések egyik leggyakoribb formája és egyben kellemetlen velejárója az arctisztításos kezelés, vagyis a mitesszerek eltávolítása. A vendégek többsége ezt a fajta kezelést szükséges rossznak veszi, a kezelés közben átélt kellemetlen érzés, és a kezelés utáni kivörösödés, sebek és nyomok miatt.

1. lépés

Arctisztítás – Peeling
A Piroche Cosmetiques mikrogommage arcradírja a mikroszemcséknek köszönhetően tökéletesen eltávolítja az elhalt hámréteget, és az olyan hatóanyagoknak köszönhetően, mint a menthol, rendkívüli tisztító és gyulladáscsökkentő hatást érünk el.

2. lépés

Vákuumos arcdrenázs – esszenciális Bioaroma olajokkal

A vákuumos drenázs kezeléssel számos pozitív élettani hatásokat érhetünk el. Nagymértékben salaktalanítja a kötőszövetet, méregtelenít, fokozza az anyagcserét és felpuhítja a bőrt, A különböző üvegharangok használa- tával és a pulzáló vákuum alkalmazásával, egy speciális arc nyirokmasszázzsal érjük el, hogy sejtes szinten javulnak a bőr funkciói valamint előkészíti a bőrt a kíméletes tisztításhoz. vapozon használata mellett még aktívabb hatást érhetünk el.

Az esszenciális bioaroma olajok használata aktívan hozzájárul a kezelés hatékonyságához.

BIOAROMA AC

(Anti Cristalloide = kristályos lerakódások ellen)

összetevők: fenyőtüske, fehér kakukkfű, citrom, szan- tálfa, eukaliptusz esszenciális olajai. Hatóanyagainak köszönhetően oldja a megvastagodott szaruréteget, eltávolítja a nyiroktorlaszokat ,vérkeringés fokozó, ezáltal tisztító, kiválasztó, serkentő, méregtelenítő hatású.

BIOAROMA S

(Solvente = (zsír)oldó)

összetevők: zsálya, ciprus, fenyőtüske esszenciális olajai

A zsíroldó hatása lehetővé teszi hogy a nehezen tisz- títható betokosodott komedók könnyen eltávolíthatóvá váljanak, csökkenti a faggyú képződést, és a baktériu- mok kialakulását.

A Bioaroma YiN mikroemulzió, a Piroche cosmetiques kialakításával a ősi kínai lozó a tao-isztikus elve alapján működik. Az orientális lozó a felismerése alapján a YiN a természet általános energiájában a hideget képezi, kozmetikai szempontból összehúzó hatású, csökkenti a kipirosodást, helyreállítja az irritált bőrfelszínt.

3. lépés

Arctisztítás, mitesszerek eltávolítása

Az előző lépéseknek köszönhetően a bőr megfelelő mértékben felpuhul és alkalmassá válik a komedók könnyű és szakszerű eltávolítására. A bőr a lehető legkissebb mértékben sérül. A tisztítás befejezése után fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, valamint összehúzó hatású esszenciális bioaroma olajakat viszünk fel.

BIOAROMA CALENDULA CI

(Contro Infezione = fertőzések ellen)

összetevők: levendula, muskátli, zsálya, calendula esszenciális olajaiterős fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása révén az arctisztítás után fertőtlenítésre, gyulladáscsökkentésre, az irritáció megszüntetésére alkalmazzuk

BIOAROMA YIN

összetevők: erdeifenyő, zsálya, menta, ciprus, citrom, szegfűszeg esszenciális olajai

4. lépés

Face Clay mask – Arcpakolás

A speciális agyagmaszk szabályozza a faggyútermelést, lazító és nyugtató hatású a bőrre. kimondottan alkalmas a kezelések befejezéseként, vagy aknés, rozáceás, gyulladt bőr terápiás kezelésére.

Összetevők: Hammamelisz kivonat, narancs, kamilla, hársfa, citrom, szegfűszeg, menta, citrom, ciprus, levendula, petit grain, niaouli esszenciális olajai, zöld agyag, c vitamin.

Hogyan tegyük ezt a fajta kezelést elviselhetőbbé, kellemesebbé?

A Piroche cosmetiques kezelései és természetes termékei megoldást nyújtanak a problémás bőrök tisz- títására sebek és nyomok nélkül!

A különleges hatóanyagoknak, többek között az esszenciális biaoaroma olajoknak és a gépi arc- drenázsnak köszönhetően a szaruréteg megfelelően felpuhul, utat nyitva a komedók akadálymentes eltávozásának, majd a kezelést követően olyan nyugtató,gyulladáscsökkentő hatóanyagú bioaromákat használunk, amely azonnal csökkenti a kivörösödést, lenyugtatja a legérzékenyebb bőrt is, emellett hosszú- távon csökkentik a komedók kialakulását.

Moncz Henriette szakoktató kozmetikus